Dostať sa do videoklipu je cez správneho človeka dosť jednoduché

Účinkovať vo videoklipe, byť na obálke knihy alebo platne… Kde vidíš problém?!

Dostať sa do videoklipu je zjavne podstatne jednoduchšie, než by sa zdalo. Totiž, ak sa to podarilo MNE, tak tebe ako peknej, možno vyslovene atraktívnej babe * sa to podarí lusknutím prstov. Ak by nie, napíš mi a vybavím to. Presne o tom je celý tento článok. (Aktualizované 04. 07. 2024)

* Ako muž budeš čítaním môjho blogu úplne zbytočne strácať čas. Jedine, že by si chcel dať o tejto ponuke vedieť peknej sestre či atraktívnej kamarátke.

Aby som bol úplne presný: neúčinkujem vo videoklipe. Teda v jednom vlastne účinkujem, ale jednak je to klip takmer neznámy (aj napriek faktu, že v ňom hosťuje Rytmus) a jednak moja rola v ňom, rovnako ako roly všetkých účinkujúcich chalanov, nestojí za reč. Fotky moje a mojich

modeliek však zdobia niekoľko bookletov * albumov

fenomenálneho tvorcu skvelých slovenských pesničiek. Kariéra ktorého prežíva naskrz niekoľkých desaťročí. Jeho tvorba tebe ako mladej ženskej možno zvlášť známou nebude, i keď mnohé jeho skladby patria medzi notoricky známe a jednoducho si ich nemohla nepočuť. Meno Richard Müller ti však celkom určite niečo hovorí, na to pokojne stavím dvacku. Viac nie, zasa až taký rozmachrovaný nie som.

* Ak náhodou nevieš, čo presne je bookletom myslené: je to tá knižôčka vsunutá pod obalom cédéčka. Predná strana bookletu je to, čo vidíš ako prvé, keď takýto disk (alebo platňu, dvd či čokoľvek podobné) chytíš do ruky. Vo vnútri zvykne byť rôzne info a/alebo fotky: texty piesní, ilustrácie, zábery z klipov či živých vystúpení atď., atď.

Dostať sa do videoklipu tejto superhviezdy

ti asi nepomôžem. Už len preto, že Richard Müller klipy od istého času takmer neprodukuje, venuje sa “iba” tvorbe kvalitnej hudby.

Zato do bookletu a rovnako na tzv. cover čiže obálku albumu ťa dostať dokážem. Všeobecne čo sa fototvorby týka dokážem ponúknuť všeličo zaujímavé. Podrobnejšie sa o tom rozpíšem nižšie.

Na tomto mieste vysvetlím, ako som sa do bookletu slávneho slovenského hudobníka dostal ja. A čo je pre teba podstatne zaujímavejšie,

ako na obálku a do bookletu albumu dostanem teba.

Najprv ti urobím presný obraz o tom, ako vlastne vyzerá to všetko, o čom vyššie básnim. Aby si videla, že som si to nevymyslel, ale že booklet k albumu so zábermi mňa, mojich modeliek a dokonca aj mňa s jednou z nich naozaj existujú. Blog pokračuje pod obrázkami.

Takým akoby “dvorným” fotografom Richarda Müllera je môj dobrý kamarát. Je to špičkový a renomovaný fotograf. Poznáme sa roky, spolupracovali sme už na všetkom možnom. Neuvediem tu meno, pretože z titulu jeho serióznosti – ktorá je absolútne nespochybniteľnou – by nebolo dobre, aby sa takto verejne spájalo s tým, čomu ja sa venujem. Mnohí by to, nech je to akokoľvek absurdné, vnímali kontroverzne a to si nikto neželá.

Z času na čas ponúkam všeličo, niekedy finančne nesmierne zaujímavé a to aj úplne mimo mojej hlavnej sféry. (O ktorej napíšem viac nižšie, nakoľko verím, že ťa to bude zaujímať.) Napr. nedávno to bolo fotenie rekreačného komplexu za € 500 (!) pre modelku.

Dostať sa do videoklipu je fajn, ale čo tak byť v knihe?

Resp. priamo na jej obálke alebo dokonca na obale? Podobne ako je moja známa Majka na titulke mojej knihy “Radodajka”. A ďalšia moja známa, ktorej meno z diskrétnych dôvodov neprezradím, na zadnej strane spolu so mnou.

Mojej knihy sa vypredalo dvetisíc kusov v prvom vydaní z roku 2019. Ďalších tritisíc som vydal v edícii číslo dva v roku 2024. Tá je v tejto chvíli stále v predaji. Pre obe dievčatá to znamená, že všetci známi ich v nich môžu vidieť na pultoch aj tých najväčších kníhkupectiev ako sú Martinus či Panta Rhei. To isté sa týka bookletov a modeliek v nich. So osobne je to ťažšie, mňa – ako si sama videla – na sólo fotke spozná len ten, kto pozná moje tetovanie geometrických tvarov. Na párovom zábere s modelkou zasa výlučne ten, komu som to ja sám prezradil (a teda teraz už aj ty). A áno, aj tie chodidlá na poslednom zábere sú moje. 🙂

Zmienil som, že sa detailnejšie rozpíšem o tom,

čo zaujímavé v súvislosti s fotením dokážem ponúknuť.

Ak ma poznáš, asi vieš. Ak nie, tak sprostredkujem všemožné diskrétne privyrobenia rôznymi foteniami a pod.

Viem síce ponúknuť aj dokonale anonymný zárobok filmovaním bez tváre vo výške viac ako tisícky za scénku. Rád ti o tom napíšem individuálne, ak máš pocit, že je taká príležitosť pre teba zaujímavou. Čo by si však povedala na pohodové, úplne nenáročné fotenie v bielizni, resp. tzv. “hands bra” za € 100? Alebo ak máš o niečo viac odvahy a zmysel pre hlbokú estetiku, na exkluzívne párové fotenie fiktívnej svadby so sporo odetou, anonymnou nevestou bez tváre za € 90? Príp., ak máš gule aj na to, tak fotenie vkusných, decentných aktov bez tvojej tváre a akéhokoľvek zverejnenia za € 250…? Stačí vybrať si alebo realizovať v spolupráci so mnou postupne všetko – a ešte kadečo ďalšie. Zábavné, lukratívne a dokonale diskrétne.

Na čo ešte čakáš…?! Máš všetky kontakty na mňa, píš. A keďže tu ide o fotenie a veci závislé od tvojho výzoru, očakávam hneď aj nejaké tvoje fotky, ideálne mailom. Dostať sa do videoklipu môže byť rýchlejšie, než si si kedy predstavovala. 🙂

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *